Lieve


Tijdschrift Lieve is in kleine oplage gedrukt in Amsterdam. Offset, op mooi papier met een lichte structuur. Van het Lente nummer (meisje met kippen), de beide vakantienummers en de Rijksmuseum Lieve heb ik nog exemplaren liggen. Wil je er nog eentje ontvangen, stuur dan een email met daarin je adres aan: redactie@tijdschrift-lieve.nl

Je ontvangt dan een antwoord met daarin ook de betaalgegevens. De prijs is 6,95 exclusief 2,50 euro verzendkosten.

Een speciale uitgave: Lieve en het Rijksmuseum, met medewerking van het Rijksmuseum. Om iets te leren over kunst, te kijken naar kunst en er een eigen draai aan te geven. Voor alle kleine kunstliefhebbers in spé!

Een boekje vol teken- en schrijfopdrachten, in thema van het Rijksmuseum. Hoe zou jij op de Nachtwacht willen staan? Wat ligt er eigenlijk op tafel bij het Melkmeisje? Wat hangt er bij jou thuis aan de muur en maak een zelfportret.

Als je nog een Lieve wil bemachtigen kan je het beste contact met de redactie opnemen. Lieve werd voorheen verkocht in Amsterdam bij o.a., Athenaeum, Scheltema, Hebbes in Speelgoed, Island Bookholt en de Kleine Parade. Buiten Amsterdam in de Eerste Bergense boekhandel (Bergen), Boekhandel de Vries (Haarlem), de Larense Boekhandel en de Kleine Kapitein (Rotterdam).

Voor originele tekeningen, soms in de Lieve zijn verschenen, neem contact op.